APK

Banden, stuurinrichting, remmen, verlichting, carrosserie. Alles wordt grondig gecontroleerd en komt aan de beurt tijdens de APK keuring.Een veilig gevoel zo horen wij vaak.

Wij staan garant voor een snelle en deugdelijke APK.

Onze Keurmeesters onderwerpen uw auto aan een grondige inspectie. Maak een afspraak, breng uw auto en wij gaan direct aan de slag.U kunt daar ook bij blijven, als u wilt. Na afloop krijgt u direct een keuringsrapport mee.

Klein onderhoud

De kleine beurt? Voor alle auto’s is de kleine beurt een uitstekende periodieke onderhoudsbeurt. Onze monteur loopt alle vitale functies en onderdelen van uw auto na, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wanneer moet u een kleine beurt laten uitvoeren?

Een exacte regel is voor de kleine beurt niet aan te geven. Bij iedere auto is de frequentie afhankelijk van het type auto waar u in rijdt en wat de fabriek voorschrijft. Kom langs en vraag het aan onze monteur, onderhoudsadvies is gratis.

Groot onderhoud

De grote beurt? Tijdens de grote beurt doen wij een uitgebreide inspectie op vele punten, en alle smeer- en afstelwerkzaamheden, die de fabrikant van uw auto voorschrijft.

Wanneer moet uw auto een grote beurt?

Wat het juiste moment is voor de grote beurt, is afhankelijkvan het type auto waar u in rijdt en de onderhoudswerkzaamheden die eerder zijn uitgevoerd. Komt u gerust even aan, zodat onze monteurs u gratis kunnen adviseren.

Reparaties

Auto reparatie nodig?

Dan bent u bij Ardesch Autoservice aan het juiste adres. Wij repareren iedere personenauto, van welk merk ook. Kapotte onderdelen worden bij ons altijd vervangen door het beste alternatief, wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn. Tenzij u goede alternatieven waarderen kan, om zo uw reparatie nog scherper te kunnen uitvoeren.

Ook voor spoedservice kunt u bij ons terecht.

Wij kunnen in sommige gevallen direct acteren, zelfs in de avonduren. Dit om u snel en veilig weer op de weg te helpen. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

Restauraties

Ardesch Autoservice bied meer.

Onze monteurs hebben veel ervaring met het restaureren van old en youngtimers. We hebben zelf oldtimers in ons bezit en ook bij onze medewerkers is er een passie voor oude auto’s. Dat vinden we eerder een voor- dan een nadeel. Dus heeft u en klassieker, kom dan vrijblijvend bij ons langs voor advies en betaal nooit teveel voor uw restauratie. Vakfanaten noemen wij onze restauratiemonteurs.

Ardesch Autoservice ook voor uw restauraties!

Wij hebben ook meerdere speciaal uitgevoerde vrachtwagens ter beschikking om uw kostbare auto’s en oldtimers eventueel te kunnen ophalen en veilig te transporteren.

Reguliere slijtage

Reguliere slijtage?

Iedere bestuurder krijgt er mee te maken. De remmen, banden, uitlaat, lampjes, en meer. Wij helpen u graag en snel weer verder. Nagenoeg ieder merk band, inclusief uitlijnen, de- en montage. Iedere accu, olie of onderdeel, Ardesch Autoservice heeft het. Kom ook eens langs in onze winkel of bestel rechtstreeks in onze onlineshop. Wij helpen u graag verder, ook op afspraak, buiten kantooruren

U bent bij Ardesch Autoservice aan het juiste adres.

Een olie, koelvloeistof of ander navulsetje of een set ruiterwissers, Ardesch autoservice heeft het op voorraad of dezelfde dag in huis. Ook zijn wij een kentekenloket en verzorgen wij alle RDW diensten zoals overschrijven.

Cleaning & Detailing

Uw auto weer in showroom conditie?

Wij zijn een full-service poetsbedrijf dat gespecialiseerd is in het (re)conditioneren van personen en bedrijfsauto’s. Uw auto wordt zowel in als extern gereinigd. Dit gebeurt met professionele producten en ervaren medewerkers.

Mijn auto detailen?

Auto detailing is het minutieus herstellen van de glans en reflectie van de autolak. Uw auto ziet er daardoor weer als nieuw uit. Daarna krijgt de lak de best mogelijke bescherming. We gebruiken uitsluitend de beste producten op de markt. Zo geniet u langer van uw kostbare auto. U kunt bij ons terecht voor poetsen, polijsten en detailing.

Graag maken wij vrijblijvend een prijsopgave voor u.

Winter/ Zomercheck

Veilig door de seizoenen?

U bent niet de enige! Ieder jaar wisselen vele miljoenen Nederlanders van zomer naar winterbanden en andersom. Bij Ardesch Autoservice nimmer in de wachtrij. Scherpe all-in prijzen voor zomer, winter en alle getijden banden!

Korte remweg, en veilige opslag!

Geen zorgen meer over opslag van uw kostbare banden. Gewoon bij uw bandenleverancier Ardesch Autoservice. Een setje stalen velgen voor de winter? Geen probleem, bestel ze mee. Maak een afspraak voor uw bandenwissel en zorg dat ook U op tijd de juiste grip heeft, bij ieder jaargetij. Het scheelt u al snel vele meters remweg door op de juiste banden te rijden.

Graag maken wij vrijblijvend een prijsopgave voor u.

Halen en brengen

Gehaald en gebracht?

Bij Ardesch Autoservice staat service voorop. Binnen de gemeente Ommen, zijn wij altijd bereid, u of uw auto, te halen en terug te brengen. Makkelijk als u die dag moet werken, of gewoon lekker wil ontspannen op uw vrije dag.

Ardesch haal en brengservice!

Geef gerust aan dat u graag teruggebracht wenst te worden, en gehaald als auto gereed is. Maar ook als u liever heeft dat wij de auto vanaf uw locatie ophalen en retourneren. Voor onze cliënten gaat bijna niets ons te ver. Deze service is voor iedere dienst die wij aan u aanbieden, dus ook voor het poetsen, nieuwe banden of service beurten.

Deze service is geheel gratis.

Wij nemen graag en vrijblijvend contact met u op.

Terugbel verzoek

Vul onderstaand formulier in voor een terugbelactie.